Can't post pictures

Discussion in 'Announcements and Support' started by phishfood, Oct 2, 2012.

  1. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    I have managed to do so in the past, but now the attachments area just shows an "Attach File" segment that doesn't link to a window to upload files. What is going on?

    There are chickens who are demanding their 15 minutes of fame!
     
  2. havasu

    havasu Administrator Staff Member

    947
    35
    28
    it works for me???
     

    Attached Files:


  3. Energyvet

    Energyvet New Member

    4,193
    3
    0
    If your using a phone, turn it off, wait 10 seconds, then turn it back on. Sometimes a reboot will fix the issue. Worth a try anywho.
     
  4. rob

    rob New Member

    2,300
    0
    0
    seems to be working
     

    Attached Files:

  5. ChickenAdmin

    ChickenAdmin Administrator Staff Member

    1,549
    7
    38
    Did you get it figured out Phish?
     
  6. havasu

    havasu Administrator Staff Member

    947
    35
    28
    I told him to get back to work in "the other" forum. :)
     
  7. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    Sorry, been crazy busy.

    No, I haven't managed to work it out.

    In the reply window, below the text box, is an "Attach Files" area. There used to be a "Manage Attachments" button in there, but it isn't there any longer.
     
  8. havasu

    havasu Administrator Staff Member

    947
    35
    28
    Phish, you don't have this at the bottom?
     

    Attached Files:

  9. ChickenAdmin

    ChickenAdmin Administrator Staff Member

    1,549
    7
    38
    What browser do you use?
     
  10. fuzziebutt

    fuzziebutt Flocker

    1,588
    0
    0
    I have IE8, and below the Submit Reply button, in the other box with the gold color band and the label that says Additional Options, is the Manage Attatchments button about halfway down the box. It's just above the Submit Reply button that is in that other box. It's just above the topic review. Clear as mud? Good! Glad that I could help!!:):)
     
  11. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
  12. ChickenAdmin

    ChickenAdmin Administrator Staff Member

    1,549
    7
    38
    Phish,

    Can you see images?

    It seems like you have something blocked through your browser.
     
  13. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    The attach files area is there, but not the Manage Attachments button.

    @ Austin, I can see the images that havasu and Rob posted in this thread.
     
  14. ChickenAdmin

    ChickenAdmin Administrator Staff Member

    1,549
    7
    38
    And you can see all buttons?
     
  15. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    No, the Manage Attachments button that I have used to post pictures in the past is not there at all.

    I know that I am a problem child, but I can't even begin to figure this one out.
     
  16. havasu

    havasu Administrator Staff Member

    947
    35
    28
    Who don't you try accessing this site via Google Chrome or another Internet Provider and see if you can post pics.
     
  17. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    Dug around and found Internet Explorer, the button is back.

    Egads, I remember why we switched to Firefox, what a bumpy, slow ride!
     

    Attached Files:

  18. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    So the real question is, how do I fix FireFox so that I can post pictures with it?
     
  19. havasu

    havasu Administrator Staff Member

    947
    35
    28
    I would try an upgrade or re-download it and see if it works better.
     
  20. phishfood

    phishfood New Member

    41
    0
    0
    The Firefox website says that I am up to date.